WMW - Split

NašaBankaMorala - uskoro
Grupacija za moralnog čovjeka

S nama imate život bez stresa! S našim Partnerima imate sigurnu kvalitetu i najniže cijene
S nama imate mogućnost ostvariti DODATNU ZARADU svaki dan 30 kuna, minimalno.

Za anale: Operacija srca u Splitu trajala čak pet dana

za analeSplitski KBC ima jedan od najboljih timova kardiokirurga u Hrvatskoj, a prošli tjedan spasili su život tijekom rutinske, ali vrlo rizične operacije srca, uslijed jakog infarkta.

Na 'stolu' im se našao prof. dr. Zdravko Brzović, poznati hrvatski neurolog koji je u Šuici (BiH) doživio teški srčani udar i samo umijećem splitskog kardiokirurga prof. dr. Vedrana Ćorića, njegova asistenta dr. Matije Milića i anesteziologa dr. Mladena Careva život mu je spašen.

Operativni zahvat koji je obavljen nad prof. dr. Brzovićem mogao bi ući u anale splitske, ali i hrvatske kardiokirurgije. Naime, cijeli postupak, od trenutka kada je operacija počela do trenutka kada je i službeno završena, trajao je gotovo pet dana.


''Nakon operacije pacijentu smo ostavili otvoreno prsište, a rad srca potpomagali smo pomoću intraaortalne balon pumpe. Zbog lošeg stanja srčanog mišića, kao posljedice srčanog udara, prsište se nije moglo zatvoriti, nego je to učinjeno tek operativnim zahvatom u subotu navečer, dok je balon pumpa potpuno skinuta tek u ponedjeljak navečer. Već u srijedu, dakle prije dva dana, pacijent je počeo samostalno disati, odvojen je od respiratora'', a oporavak će biti dugotrajan i tek će se za mjesec, dva znati rezultati" ističe prof. dr. Vedran Ćorić.

beautysalon thumb

fotostudio thumb

optika thumb

stomatologija thumb

skijanje thumb

torte thumb

rafting thumbl

stranijezik thumb

agencija thumb

pizzeria thumb

masaza thumb

Broj prikaza
358720