WMW - Split

NašaBankaMorala - uskoro
Grupacija za moralnog čovjeka

S nama imate život bez stresa! S našim Partnerima imate sigurnu kvalitetu i najniže cijene
S nama imate mogućnost ostvariti DODATNU ZARADU svaki dan 30 kuna, minimalno.

10 Vatrogasnih vozila: Opet gorjele barake na Poljudu

gorjele barakeVeliki požar buknuo je jutros oko 3 sata u barakama PIS-a na splitskom Poljudu kojega su vatrogasci uspjeli lokalizirati tek nakon tri sata gašenja, doznaje se rano jutros u Javnoj vatrogasnoj postrojbi (JVP) Grada Splita.

Vatra je buknula na dvjema barakama, na Poljudskom šetalištu, a vatrogasci su poziv dobili u tri sata kada je požar bio u već razbuktaloj fazi. U borbi s vatrenom stihijom koja je progutala dvije barake krenulo je 30 vatrogasaca sa deset vozila iz Javne vatrogasne postrojbe, te DVD-ova Split, Žrnovnica, Mladost i Vranjic. 

Još se ne zna koji je uzrok požara, a tijekom jutra će na teren izići policija koja će obaviti očevid nakon kojega bi se trebalo pouzdano doznati što je uzrokovalo požar, kao i kolika je materijalna šteta. 

Požari na PIS- ovim barakama u zadnje su vrijeme učestala pojava. Tako je sredinom veljače gotovo u isto vrijeme tehnički kvar izazvao požar na baraci koja je izgorjela do temelja, a s njom pas i kornjače. Godinu dana prije je zbog kvara na električnim instalacijama izgorjela baraka u kojoj se nalazio moto klub. PIS-ove barake se nalaze nedaleko pomoćnih terena HNK Hajduk u Poljudu gdje je smješteno na desetke poslovnih prostora.

beautysalon thumb

fotostudio thumb

optika thumb

stomatologija thumb

skijanje thumb

torte thumb

rafting thumbl

stranijezik thumb

agencija thumb

pizzeria thumb

masaza thumb

Broj prikaza
358697